Brilglazen

Een goed zicht begint bij een goede oogmeting. Wij meten uw ogen op met de nieuwste meetinstrumenten. Onze iProfilerPlus legt alle optische details van uw ogen vast zoals afwijkingen, onregelmatigheden, oppervlaktekenmerken en zelfs hoe goed uw zicht is ’s nachts. Op deze manier kunnen we bepalen welke brilglazen het best bij uw ogen passen.


Om u maximaal comfort te kunnen garanderen werken wij samen met de beste glasleveranciers. Zeiss combineert geavanceerde technologieën met innovatieve materialen met als resultaat brilglazen van uitzonderlijke kwaliteit. Ons basisgamma brilglazen vormt hierop de perfecte aanvulling voor een reservebril of kinderbril.


Vergeet uw ogen niet te beschermen tegen de zon. UV-straling is altijd aanwezig, zelfs op bewolkte dagen. In alle glazen van Zeiss, ook in de transparante brilglazen, zit een volledige UV-filter.

unifocaal

Unifocale brilglazen corrigeren slecht zicht van nabij of veraf.

De nieuwste technologie van Zeiss maakt het mogelijk om extreem dunne en lichte brilglazen te produceren, zelfs voor hoge sterktes. Deze verdunde glazen zijn niet alleen esthetisch belangrijk, maar doordat ze lichter zijn, dragen ze ook bij tot het draagcomfort.

multifocaal

Multifocale glazen zorgen er voor dat u scherp zicht heeft op verschillende afstanden. Zones voor dichtbij, middellange afstand en ver weg zijn allemaal geïntegreerd in een brilglas met soepele overgangen. Met onze nieuwste meet- en centreerapparatuur meten we digitaal alle parameters op die nodig zijn voor de productie van uw brilglazen op maat zodat u geniet van een snelle gewenning en maximaal visueel comfort. Deze glazen zijn individueel en uniek, perfect afgestemd op u als drager.

sun

Bent u op zoek naar een zonnebril met verkleurende glazen? Of toch liever zonneglazen die hun vaste tint behouden? Misschien een zonneglas met degradé, of een spiegelcoating? Met ons gamma zonneglazen zijn de mogelijkheden eindeloos! In de winkel tonen wij u graag alle verschillende mogelijkheden en kleuren en maken zo samen de beste keuze.

Al onze zonneglazen beschermen uw ogen optimaal doordat ze 100% UV-A en UV-B-straling tegenhouden.

Met de gepolariseerde zonneglazen van Zeiss geniet u van een uitzonderlijk goed zicht. Deze polarisatiefilter vermindert verblinding door storende lichtinval te elimineren. Vooral tijdens het autorijden, maar ook tijdens het sporten en andere activiteiten zal u hier de voordelen van ondervinden. Kom vrijblijvend langs in de winkel, daar demonstreren wij u graag het verschil tussen een wel of niet gepolariseerd zonneglas.

office

De Zeiss officeglazen worden speciaal gemaakt voor uw specifieke visuele behoeften tijdens het werk aan uw bureau. In tegenstelling tot een leesbril, waarbij het zicht enkel voor nabij gecorrigeerd wordt, kan u met deze kantoorglazen op verschillende afstanden scherp zien.

U kan uw focus moeiteloos wisselen tussen uw leesafstand, computer, uw klant of collega.

Deze glazen kunnen bovendien voorzien worden van een speciale coating die het fel blauw licht van uw computer filtert, waardoor u minder last heeft van vermoeide ogen.

Meer informatie over de Zeiss DuraVision Blueprotect coating

digital

Het toenemend gebruik van smartphones en tablets verandert ons kijkgedrag. Het zorgt ervoor dat onze ogen constant moeten scherpstellen op verschillende afstanden. Dit vraagt veel inspanning, waardoor steeds meer mensen last krijgen van vermoeide ogen en bijziendheid.

Zeiss Digital glazen zijn speciaal ontworpen voor het gebruik van digitale apparatuur vooral voor dertigers en veertigers die ongemak beginnen te ervaren bij het zicht op korte afstand.

Dit ontwerp zorgt ervoor dat de brildrager nu eenvoudiger zijn blik kan focussen, zowel op afstand als dichtbij.