RETOUR

De bepalingen van dit artikel gelden enkel voor klanten die hun artikel online aangekocht hebben. Aangekochte artikelen kunnen binnen 14 dagen na aankoop worden geretourneerd. Als u een artikel van uw bestelling wilt retourneren, kan u een e-mail sturen naar info@lynettesoptiek.be

De kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant.

RETOURVOORWAARDEN

Enkel producten die zich in perfecte staat en de originele verpakking bevinden, samen met alle accessoires en eventuele toebehoren worden teruggenomen. De factuur of het aankoopbewijs dienen aan het pakket bijgevoegd te worden.

Indien de teruggestuurde producten zijn gebruikt, beschadigd of in waarde zijn verminderd, behoudt Lynettes Optiek zich het recht voor om de koper aansprakelijk te stellen en een schadevergoeding te eisen voor elke schade of waardevermindering die te wijten is aan de koper.

Zullen in geen geval worden teruggenomen:

    - Gebruikte, beschadigde of onvolledige artikelen

    - Artikelen die op maat van de klant zijn gemaakt of volgens de specificaties van de klant vervaardigde goederen (= gepersonaliseerde artikelen)

    -Verzegelde goederen die niet geschikt zijn om retour gestuurd te worden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne (=bv contactlenzen)

 

Volg de onderstaande instructies om uw artikel te retourneren:

Plaats het artikel en het aankoopbewijs in de originele verzenddoos, of gebruik een alternatieve stevige verpakkingsmethode. Verzend het artikel binnen de 14 dagen na de aankoopdatum van uw bestelling. U bent zelf verantwoordelijk om het pakket te verzenden met een Track & Trace garantie. Stuur uw pakket naar:

LYNETTES OPTIEK

GENTSESTEENWEG 362

9300 AALST

BELGIË

 

Nadat we uw retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, informeren we u over de ontvangst van het geretourneerde artikel en de goedkeuring of afwijzing van uw retourverzoek. Indien de retourzending wordt goedgekeurd, wordt het betaalde bedrag binnen 14 dagen terugbetaald via dezelfde betaalmethode die oorspronkelijk door de koper is gebruikt voor de aankoop.