contactlenzen

Contactlenzen bestaan in allerlei soorten, sterktes en maten, het is dus belangrijk dat we uw ogen eerst opmeten om zo de geschikte lenzen te kunnen selecteren. Wie nog nooit lenzen geprobeerd heeft, leren we graag aan hoe deze te gebruiken en waar u op moet letten bij het dragen van contactlenzen. Kom gerust langs in onze winkel voor meer informatie.

Daglenzen

Daglenzen zijn zeer hygiënisch en eenvoudig in gebruik omdat er iedere dag een nieuwe set lenzen wordt gebruikt. U heeft geen contactlensvloeistoffen of lenshouder nodig dus ze zijn gemakkelijk mee te nemen, ook op reis. Deze contactlenzen bestaan in een sferisch, torisch en multifocaal design. Net zoals een multifocaal brilglas corrigeren multifocale lenzen zowel uw zicht voor veraf als nabij. Multifocale contactlenzen worden aangepast vanaf de leeftijd van ongeveer 40 jaar, wanneer het zicht op korte afstand afneemt.

Draagt u meestal een bril en wil u af en toe eens lenzen dragen? Dan zijn daglenzen de ideale oplossing.

maandlenzen

Maandlenzen worden 30 dagen gedragen en ’s nachts bewaard in een lenshouder met contactlenvloeistof. Ook maandlenzen bestaan in verschillende soorten designs om verschillende afwijkingen te corrigeren. De nieuwste generatie contactlenzen bestaat uit een silicon hydrogel materie die uw ogen een goed comfort, maximale zuurstofdoorlaatbaarheid en optimale gezichtsscherpte bieden. Door onze samenwerking met verschillende contactlensleveranciers kunnen wij u een ruim aanbod contactlenzen aanbieden, waar zeker het geschikte design voor uw ogen bij zit.